Розпочинається вибір загальноуніверситетських дисциплін

05.03.2021 | 21:05

АКТУАЛЬНО!!!

Розпочинається вибір загальноуніверситетських дисциплін для вивчення у наступному 2021-22 навчальному році. Вибір дисциплін здійснюється студентами 1 та 2 курсів на платформі системи Деканат через особисті кабінети студента.

Процедура вільного вибору дисципліни передбачає 2 етапи:

І хвиля реєстрації починається з 10.00 год. 9 березня 2021 року та завершується 18 березня 2021 року;

ІІ хвиля реєстрації та комплектації груп стартує з 12.00 год 19 березня 2020 р. до 26 березня 2021 року.

Під час першої хвилі реєстрації студент може зайти в систему для перегляду стану комплектації груп та зміни/редагування свого вибору дисципліни.

Після завершення першої хвилі фіксуються дисципліни, для яких групи складають не менше 25-ти осіб, а верхня межа – 200 студентів. Студенти, що зареєструвалися на дисципліни, для яких не вдалося укомплектувати групи, у другій хвилі реєстрації отримують можливість вибрати дисципліни зі сформованих після першої хвилі.

Третім етапом формування індивідуального навчального плану студента на наступний 2021-22 навчальний рік є рандомний розподіл системою Деканат студентів, які не оформили свій вибір, серед дисциплін, які відбулися, шляхом пропорційного доукомплектування груп.

Після обрання (чи рандомного розподілу) вибіркові дисципліни стають обов’язковими для конкретного студента і заміні не підлягають. Поставтеся відповідально і уважно до формування свого індивідуального навчального плану! Моніторте ситуацію, перевіряйте чи правильно зафіксований Ваш вибір!

У разі виникнення проблем із входом в особистий кабінет, за допомогою можна звертатися до університетських адміністраторів системи Деканат за телефоном 2394492 чи поштою edebo.lnu@gmail.com.

!!! ПРОПОЗИЦІЇ   факультету  педагогічної освіти  щодо  переліку вибіркових дисциплін циклу гуманітарної та соціально-економічної підготовки для студентів ІІ і ІІІ курсів факультетів Університету (3, 4, 5, 6 семестри) на 2021-2022 навчальний рік  (денна  форма навчання) розміщено  на сайті факультету у Рубриці Навчання/Вибіркові дисципліни