Шаховий тернір працівників університету

05.05.2023 | 14:47
3 травня 2023 р. відбувся командний шаховий турнір серед працівників Львівського національного університету імені Івана Франка. В турнірі взяло участь вісім команд, кожна з яких складалася з двох учасників.
Організаторами змагань виступили кафедра фізичного виховання факультету педагогічної освіти спільно зі Спортивним клубом. З вітальним словом виступили проректор з науково-педагогічної роботи та соціальних питань і розвитку В.М. Качмар, декан факультету педагогічної освіти Д.Д. Герцюк, в.о.завідувача кафедри фізичного виховання та спорту О.В. Шукатка, а також голова Спортивного клубу А.М. Манько.
В результаті безкомпромісної боротьби переможцями стали працівники Спортивного клубу Університету, срібними призерами – працівники хімічного факультету і бронза дісталася філологічному факультету. Переможці і призери отримали кубки і почесні грамоти.

Але основним фактором було інше – шахи, як вид спорту завжди об’єднували людей. Ось і на цей раз, і переможці, і учасники отримали задоволення від нашої мудрої та нев’янучої гри та бажання зустрітись знову.