Стартував прийом заяв від абітурієнтів- вступників на ОС Бакалавр!

19.07.2023 | 22:17

 

📩 Сьогодні, 19 липня, розпочинається важливий і відповідальний період для абітурієнтів, адже стартує подання заяв від вступників на бакалаврат. Реєстрація заяв вступників триватиме до 18:00 год. 31 липня 2023 року.
✅ Цьогоріч вступники можуть подати у сукупності за всіма основами вступу до 5-ти заяв на місця державного або регіонального замовлення та до 20-ти заяв за всіма джерелами фінансування.
💬 За словами Першого проректора Андрія Гукалюка в Університеті створено більше 200 конкурсних пропозицій для вступу на бакалаврат, отже вибір для вступників досить широкий.
💡 Додамо також, що у головному корпусі Львівського національного університету імені Івана Франка традиційно працює Консультаційний центр для вступників (ауд.116). Тут абітурієнти можуть отримати кваліфіковану допомогу, пов’язану з реєстрацією електронних кабінетів та поданням заяв в електронній формі для вступу в Університет.
🎓 Щиро бажаємо нашим цьогорічним вступникам успішно реалізувати одну з найважливіших життєвих цілей і неодмінно приєднатися до академічної спільноти Львівського національного університету імені Івана Франка!