Стажування Олени Бущак у Повітовому центрі ресурсів та освітньої допомоги (м. Сучава, Румунія).

06.12.2019 | 18:18

Стажування Олени Бущак у Повітовому  центрі ресурсів та освітньої допомоги (м. Сучава, Румунія).

Протягом 25 -29 листопада 2019 року асистент кафедри сСпеціальної освіти та соціальної роботи  Олена Бущак Олена Олександрівна пройшла стажування з метою підвищення кваліфікації з логопедії на базі Повітового центру ресурсів та освітньої допомоги (м. Сучава, Румунія).

Під час стажування Бущак О.О. відвідала спеціальну школи для дітей з особливими освітніми потребами у Сучаві та познайомилася із діяльністю у рамках проекту, який фінансується європейськими грантовими програмами освіти.  Зокрема у цей часу на базі Центру ресурсів та освітньої допомоги відбувався методичнй семінар тематики проекту: «Building Inclusive and Democratic School Culture».

Стажування дозволило познайомитися із специфікою роботи вчителів-логопедів, фахівців дефектологів, зі системою корекційної та спеціальної освіти та послуг, які надаються у цих галузях.

Такі наукові подорожі дозволяють обмінятися досвідом, отримати корисну інформацію, знайти відповіді на власні запитання і варіанти рішень, як це роблять в закладах спеціальної освіти інших країн.

Олена Бущак