Студенти факультету взяли участь у Всеукраїнській науково-практичній конференції

25.10.2017 | 14:24

20 жовтня 2017р. студенти спеціальностей «Соціальна педагогіка» та «Корекційна освіта»факультету педагогічної освіти взяли активну участь у Всеукраїнській науково-практичній конференції «Психічне здоров’я особистості у кризовому суспільстві», яка проходила у Львівському державному університеті внутрішніх справ .

Учасників наукового заходу привітав ректор Львівського державного університету внутрішніх справ, кандидат юридичних наук, доцент, полковник поліції Роман Благута, який зазначив: «В університеті ми вдруге проводимо цей захід, і приємно, що проблема психічного здоров’я особистості стала не лише предметом наукових дискусій, а й елементом розробки стратегії реформування державних інституцій” Ректор побажав усім цікавої творчої дискусії та конструктивної критики.

Роботу всеукраїнської науково-практичної конференції було побудовано за вісьма основними напрямами. Науковці та практики пропонували для обговорення змістовні доповіді. Було порушено цікаві проблеми: про татуювання, про духовність, про емоційне професійне вигорання, про психологічну структуру особистості, про етнічні особливості, про основні показники психічного здоров’я та багато іншого. Потрібно зазначити, що у конференції взяли участь науковці та студенти з різних куточків України. Враховуючи те, що наші спеціальності «Соціальна педагогіка» та «Корекційна освіта» є максимально наближеними до психології, то відвідання  конференції було для нас, студентів,  не лише цікавим, а й надзвичайно пізнавальним досвідом.

Дякуємо всім доповідачам, які на науковому рівні подали соціальні проблеми, щоб привернути увагу суспільства.

Проведення таких конференцій і залучення до них великої кількості фахівців та науковців  надзвичайно важливо, адже завдяки такому обміну досвідом можна досягти справжніх звершень у сфері психології.

Богдана Рижук, студентка групи ФПС-31