СВЯТО ВРУЧЕННЯ ДИПЛОМІВ!!!

06.07.2017 | 09:12

 

 Сьогодні педагогічна спільнота кафедри початкової та дошкільної освіти, а загалом і факультету педагогічної освіти Львівського національного університету імені Івана Франка, вітає усіх перших випускників-бакалаврів спеціальностей «Дошкільна освіта» і «Початкова освіта»!

   Ви – наймолодші, найперші, найрідніші!!!

Чотири роки навчання проминули як одна мить, було усе: чудові відповіді на заняттях і невеликі «хвостики» після сесії, найкращі уроки та заняття на педагогічній практиці і страх – «чи зможемо все зробити?»; конкурси та розваги і волонтерські заходи; студентські олімпіади та написання наукових робіт; перше кохання і народження кафедральних дітей-внуків….Ви були справжніми студентами, бо успішно намагалися поєднувати інколи, на перший погляд, не сумісні речі.

   Разом з бакалаврами ми щиро вітаємо вже другий випуск магістрантів!!!

14 дівчат упродовж двох років професійно зростали: наукові конференції та наукові публікації різних рівнів, педагогічна практика в ролі асистента викладача а згодом й самого викладача; цікаве, напружене, тривале, інколи зі сльозами на очах написання магістерських робіт….І Вам це вдалося!!! Успішний захист перших грунтовних наукових досліджень підтвердив готовність та спроможність усіх без винятку магістрантів працювати в школі, освітньому центрі, на кафедрі….

ВІТАЄМО УСІХ ВИПУСКНИКІВ!!!

І нехай в житті здійснюються плани, завжди буде час для відпочинку і велике бажання: зайти або забігти на кафедру, чи просто написати декілька слів нам, викладачам.

З гордістю та вдячністю,

зі щирими словами вітань –

науково-педагогічні працівники

кафедри початкової та дошкільної освіти.