Теоретико-практичний семінар про електронні курси

11.05.2017 | 23:08

11 травня 2017 р. на факультеті педагогічної освіти відбувся теоретико-практичний семінар «Електронний курс – необхідна складова навчально-методичного забезпечення», який провела доцент кафедри початкової та дошкільної освіти Проц М.О.  Метою семінару було поглибити знання про систему електронного навчання університету на базі платформи moodle. Доповідач поділилась досвідом створення е-курсу, обґрунтувала доцільність впровадження цієї інновації в навчально-виховний процес.

Доц. Проц М.О.у вигляді презентації подала  присутнім теоретичну частину  створення електронного курсу в системі moodle: ознайомила з термінологією, показала складові та можливості системи, пояснила принцип роботи електронного курсу та системи тестування.

У практичній частини семінару було  представлено  електронний курс «Історія педагогіки», який створила Марта Орестівна для використання в навчальному процесі. Курс викликав зацікавленість з боку присутніх викладачів та студентів, що спичинило жваву дискусію під час обговорення представленого досвіду.