Турнір з великого тенісу “Кубок незламності”

14.05.2023 | 21:53
13 травня 2023 року на базі Спортивного комплексу Львівського національного університету імені Івана Франка відбувся перший аматорський турнір з великого тенісу для студентів, аспірантів та працівників Університету «Кубок Незламності».
Організували захід кафедра фізичного виховання та спорту, Профком студентів LNU спільно з Профспілка Львівського університету за підтримки компанії «TennisMaster».
Турнір присвятили студентам, аспірантам, викладачам та працівникам Університету, які захищали та захищають нашу державу у боротьбі проти російського агресора.
На тенісному корті сьогодні зібралися як палкі фанати тенісу, так і ті, хто вперше спробував себе у цій ролі. Відповідно до умов турніру, він проходив у трьох категоріях – змагання між працівниками Університету, між студентами, між студентками.
Згідно з результатами, перше місце серед працівників здобув Андрій Кроншталь (Географічний факультет Львівського національного університету ім. І. Франка), друге – Назарій Васьків (Історичний факультет Львівського національного університету ім. І. Франка).
У змаганні між дівчатами перемогу виборола студентка географічного факультету Вікторія Грабар. Другу сходинку посіла студентка Факультет журналістики ЛНУ ім. Івана Франка Катерина Романів.
У фінальній грі між хлопцями за підсумками трьох сетів перемогу виборов другокурсник
Факультет управління фінансами та бізнесу ЛНУ Назарій Томків, а почесним призером змагань став його суперник – історик Андрій Верхолюк.
Щиро вітаємо переможців та призерів турніру і дякуємо усім учасникам за прекрасну видовищну гру, яка не залишила нікого байдужим.
 Дякуємо Збройним силам України та всім нашим Захисникам і Захисницям за можливість провести цей турнір!