Участь студентки Софії Кун (2-й курс спеціальності 231 Соціальна робота) у Зимовій Школі соціального лідерства

28.01.2022 | 14:44

Впродовж п’яти днів (21 – 25 січня 2021 року) студентка другого курсу спеціальності 231 Соціальна робота Софія Кун була учасником Зимової Школи соціального лідерства – 2022 Hack your career: Знайди свій шлях у соціальній сфері, яка проходила на Івано-Франківщині серед мальовничих гір.

Шлях до участі в Школі не був простий. Відбір учасників (а це – студенти різних ЗВО України, що навчаються за відповідною спеціальністю) здійснювався на конкурсній основі, який Софія успішно пройшла (один із кроків можна побачити за посиланням).

«Школа соціального лідерства – це щось, що неможливо описати словами! Я неймовірно щаслива була бути серед тих однодумців, які вперто вірили, та й досі вірять, що кар’єра у соціальній сфері − це реальність. Впродовж п’яти днів ми вивчали як планувати, створювати власний професійний портрет, smart та swot аналізувати, попереджати конфлікти, розглядали професійну кризу та шляхи виходу з неї, проектували себе як фахівця шляхом дизайну мислення, говорили про досвід міжнародних обмінів, а також про професійну свідомість. Навіть створили свій власний кар’єрний план. Це було фантастично! Дякую! За можливість бути і набувати!» − сказала Софія після повернення.

 

Слід зазначити, що організаторами проекту стали кафедра соціальної реабілітації та соціальної педагогіки Київського національного університету імені Тараса Шевченка у партнерстві з Представництвом Фонду Фрідріха Еберта в Україні. Такі заходи – яскравий приклад співпраці ЗВО України на шляху удосконалення професійної підготовки фахівців соціальної сфери.

Тішимося успіхами наших талановитих студентів і бажаємо професійного зростання та реалізації задумів та мрій.