Успішний захист кваліфікаційних магістерських робіт студентів спеціальності 231 – Соціальна робота

20.12.2021 | 18:14
20 грудня 2021 р. на факультеті педагогічної освіти важлива та радісна подія – розпочався захист кваліфікаційних магістерських робіт студентів денної та заочної форми навчання спеціальності 231 – Соціальна робота, спеціалізація “Соціально-психологічна реабілітація”. Важливості події надає те, що це перші магістранти спеціальності.
З вітальним словом до студентів звернувся декан факультету педагогічної освіти, доцент, канд.пед.наук, Дмитро Дмитрович Герцюк, зазначивши, що дослідження, які презентують магістранти, вагомий показник важливості та актуальності освітньої програми, її соціальної затребуваності та унікальності. Голова екзаменаційної комісії – Орися Іванівна Голуб, директорка Львівського центру соціально-психологічної допомоги, повідомила, що це велика честь – оцінювати наукові роботи такого високого рівня, і висловила сподівання на тісну співпрацю із майбутніми випускниками у рамках працевлаштування. Члени екзаменаційної комісії – доцент, канд.пед.наук Віра Степанівна Корнят, доцент, канд.псих.наук Ірина Романівна Субашкевич, доцент, канд.псих.наук Наталія Михайлівна Бамбурак звернулися із словами підтримки студентів, відмітивши високий рівень наукових робіт, їхню практичну значущість та цінність для розвитку соціальної роботи. Атмосфера захисту магістерських робіт урочиста та наукова, і водночас, достатньо тепла та невимушена. Дякуємо студентам за гідні результати наукової діяльності та членам екзаменаційної комісії за забезпечення належної роботи під час процедури захисту кваліфікаційних магістерських робіт. Бажаємо успіхів!
На зображенні може бути: 6 людей та текстНа зображенні може бути: 16 людей та текстНа зображенні може бути: 5 людей, екран та текстНа зображенні може бути: 4 людини, екран та текстНа зображенні може бути: 4 людини, екран та текстНа зображенні може бути: 6 людей та текстНа зображенні може бути: 15 людей та текстНа зображенні може бути: 5 людей та текстНа зображенні може бути: 4 людиниНа зображенні може бути: 4 людини та текстНа зображенні може бути: 5 людей та текстНа зображенні може бути: 5 людей та текстНа зображенні може бути: 1 особа та текстНа зображенні може бути: 5 людей та текстНа зображенні може бути: 6 людей та текстНа зображенні може бути: 4 людиниНа зображенні може бути: 7 людей