Вечір пам’яті вшанування Героїв Майдану, Небесної Сотні і АТО

10.12.2016 | 22:54

rizt4bdmiiy8 грудня на факультеті педагогічної освіти Львівського університету відбувся Вечір пам’яті вшанування Героїв Майдану, Небесної Сотні, АТО, які віддали своє життя за світле майбутнє України.

Щирість, доброта, теплота, сльози, переживання, гордість за Героїв – це пережив кожен присутній у залі.

Ведучі та учасники вечора зуміли передати віршем, піснею, танцем історичні події нашої держави, про які має пам’ятати кожен.

Будучи на цьому Вечорі, ми ніби знову і знову пережили, і будемо переживати ці події, які вражають до глибини серця.

 

6q68filn6za hx0z8v9h7v0

Велике дякуємо за щирість душі кожного із вас, за вашу артистичність і талант.

Дякуємо студентам за присутність, свідому громадянську позицію, відчуття обов’язку і розуміння важливості Вечора пам’яті.

_z-pi0ypjgs 0zcj0auewnkbw1updwfcfm 7xj4qwu3oisjqdhe5c2om4 dwtzsgrywn8tdgjtowqy4e 4nhmucekabu ydrcraarwxq 3izn7oueika

 На нашому заході були присутні воїни АТО, Карвацький Ігор – батько нашої студентки та його побратим Юрій Ковдунь. Вони пробудили кожне серце і заставили переосмилити наше життя. Задуматись над тим, що ми робим для того, аби змінити нашу країну на краще. Пам’ятати про молитву, бо це єдине що залишається нам і що в наших силах. Головне робити це разом, адже в єдності наша сила, і слава, і воля.

2ngb_uphoka aznhci-cowo    c9__aoffz2a drsxjr_scne 6qyo9tvocbc fk90jv_sc3oggve_mtyuaw fhfsphzirim k75mzglhwkq newjzt2lpfkks8tnqt8aeg smc4mxnyvlq g7o6-sji8vy j2sxbta7zke

Дякуємо студентському капелану отцю Роману, який провів молитву за наших Героїв і словами закликав кожного щоденно згадувати їх та родини воїнів у своїх молитвах.

Висловлюємо слова подяки адміністрації та викладачам факультету педагогічної освіти та геологічного факультету за вашу присутність, теплі слова, особливо Вам, Дмитре Дмитровичу за підтримку і допомогу.

mzkyz45hyrk hmngbobchto    rkszqa80k54 mrgmiswvr3g6-g7us6o0xm uk6m0fsr400 vu62f5ig6aw njrxu0pjlbg

 

Дякуємо студентам геологічного ф-ту і всім, хто долучився до організації нашого чуттєвого і незабутнього Вечора пам’яті.

Безсмертні душі вбитих і закатованих відійшли у небеса, але вони вічно житимуть в нашій пам’яті, бо «Герої не вмирають!». Вони завжди будуть в наших серцях і молитві.

Слава Україні! Героям Слава!