Відбулася урочиста академія з нагоди вручення дипломів випускникам магістратури 2022 року

05.02.2023 | 12:22

Ще одна сторінка  в історію факультету педагогічної  освіти Франкового університету написана  – вручення дипломів магістрам випуску 2022 року.

З цієї нагоди  31  січня 2023 року у Актовій залі Університету відбулася урочиста академія.

В.о. декана факультету педагогічної освіти  доц. Дмитро Герцюк, Перший проректор  Університету доц. Андрій Гукалюк, завідувачі кафедрами –  початкової та дошкільної   освіти  проф. Наталя Мачинська,  загальної педагогіки та педагогіки вищої школи  Олена Квас,  доцентка кафедри спеціальної освіти Богдана Андрейко,  доцентка кафедри  соціальної педагогіки та соціальної роботи Ірина Субашкевич щиро вітали і благословили на професійну стезю  89  вчорашніх студентів-магістрів денної і заочної форми, які отримали   дипломи за 5 ОПП –  Освітні, педагогічні науки. Організація освітнього простору: Управління та експертиза;   Дошкільна освіта;  Початкова освіта; Спеціальна освіта. Логопедія;  Соціальна робота . Соціально-психологічна реабілітація.

У  цю складну пору воєнного лихоліття,  студенти і викладачі мужньо  тримали свій освітній фронт:   попри  повітряні тривоги, небезпеку ракетних ударів, пошкодження об’єктів критичної інфраструктури    провадити освітню діяльність,  відвідувати заняття, підключатися до електронних навчальних платформ, складали іспити, писали і захищати магістерські роботи,  брали участь і перемагали в конкурсах студентських наукових робіт,  гідно представляли Україну й українське студенство   за кордоном  в рамках  міжнародної програми  Еразмус+, самовіданно   працювали в громадах, займалися  дієвою волонтерською  роботою,  за що безмежно   завдячуємо нашим Збройним силам України.

Переконані, що здобуття знання, нові професійні компетентності разом  із набутим досвідом  переборювати труднощі,  приймати рішення, дбати про безпеку   додали Вам сил та впевненості, зробили вас сильнішими і відповідальнішими,  охочими  всеціло посвятити  себе справі навчання і виховання   молоді у вільній, незалежній і непереможній Україні.

Щасливої життєвої і професійної долі Вам , дорогі наші випускники!