Відбулася зустріч випускників факультету педагогічної освіти 2016 і 2017 років!

20.06.2022 | 10:04
✅Сьогодні (18.06.2022) наша перша зустріч дорогих випускників започаткувала чудову традицію та закарбувала незмінну дату – третю суботу червня!)✨
Випускники, викладачі, порадники, завідувачі кафедр та адміністрація деканату мали змогу пригадати, як було тоді, що змінилось зараз, планували нові зустрічі…..
З вітальними словами звернулися до випускників декан факультету педагогічної освіти, доцент Дмитро Герцюк, завідувач кафедри початкової та дошкільної освіти, професор Наталія Мачинська, завідувач кафедри спеціальної освіти, професор Катерина Островська, в.о. завідувача кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи, доцент Віра Корнят. Спільними зусиллями викладачів факультету асист. Терези Шоловій, асист. Наталії Вінарчук, асист. Ольги Столярик, асист. Марти Дробчак  зібрано світлини випускників, які присутні переглянули у змонтованому студенткою IVкурсу Уляною Рогоцькою відеоролику.
💙Щира подяка:💛
випускникам і викладачам за організацію та спілкування, ведучій Соломії Лісецькій; підтримку у роботі ZOOM – Каріні Шевчук; за монтування відео – Уляні Рогоцькій; організаторам та гостям!
❤️Дякуємо за теплу зустріч, що повернула нас в спогади, в мирні і радісні часи❤️До зустрічі офлайн!☕️