Відбулося спортивне свято до “Дня Фізичної культури та спорту” для студентів 1 курсу

18.09.2023 | 22:42

16 вересня 2023 року в навчально-спортивному комплексі Львівського національного університету імені Івана Франка відбулося спортивне свято до “Дня Фізичної культури та спорту” для студентів 1 курсу.

Урочисте відкриття традиційного  заходу розпочалося спільним виконанням Гімну України студентами та працівниками кафедри фізичного виховання та спорту факультету педагогічної освіти Львівського національного університету імені Івана Франка.

З вітальним словом до присутніх звернулася в.о. завідувача кафедри фізичного виховання та спорту, професор, майстер спорту Шукатка О.В.

Модератор свята старший викладач кафедри фізичного виховання та спорту Матула С.С. ознайомив студентів з переліком груп спортивного вдосконалення, які будуть функціонувати протягом навчального року та тренерами – викладачами. Родзинкою спортивного дійства став загальний флешмоб під керівництвом старшого викладача кафедри фізичного виховання та спорту Можаровської С.П.

Згідно плану заходів до “Дня Фізичної культури та спорту” студенти 1 курсу  прийняли участь у змаганнях з настільного тенісу, бадмінтону, волейболу, тенісу, а також здійснили туристичний похід на “Чатові скелі”.

Дякуємо працівникам кафедри фізичного виховання та спорту та НСК ЛНУ імені Івана Франка за організацію та проведення чудового спортивного свята.

Окрема подяка нашим воїнам, завдяки яким ми маємо змогу змагатися у цей нелегкий час.