Відбувся баскетбольний турнір 3х3 серед студентів присвячений Міжнародному дню студентського спорту – 2023року

22.09.2023 | 00:28
⛹‍♂️ 20 вересня у навчально – спортивному комплексі Львівського національного університету імені Івана Франка відбувся баскетбольний турнір 3х3 серед студентів присвячений ✔Міжнародному дню студентського спорту ✔ – 2023 року.
У змаганнях прийняло участь шість команд, які у двох групах розпочинали турнір з групового раунду. Визначали призерів змагань у іграх плей-оф чотири найкращі команди 1 етапу.
🥉Третє місце здобула команда” Team 1″, 🥈срібними призерами став колектив ” Roligue “, а 🥇 перемогу здобули студенти збірної команди “ЛНУ”. 🏆
Призери змагань були нагороджені кубками та грамотами головним суддею турніру, старшим викладачем кафедри фізичного виховання та спорту факультету педагогічної освіти ЛНУ імені Івана Франка Матулою С.С.
🏀 Учасники змагань показали хороший рівень майстерності, який буде сприяти у майбутніх виступах студентів на змаганнях різних рівнів з баскетболу.
На зображенні може бути: 5 людей, люди грають у баскетбол та люди грають у волейбол
На зображенні може бути: 15 людей, гравці в футбол, люди грають у волейбол та люди грають у футбол
На зображенні може бути: 12 людей, люди грають у футбол, люди грають у теніс, люди грають у волейбол, люди грають у баскетбол та текст