На факультеті педагогічної освіти відбувся благодійний різдвяний ярмарок на підтримку Збройних сил України

17.12.2023 | 17:10

15 грудня  2023 р. на факультеті педагогічної освіти відбувся різдвяний благодійний ярмарок на підтримку ЗСУ. Студенти перших курсів усіх спеціальностей, а також других та третіх курсів спеціальностей Дошкільна освіта  та Початкова освіта  в рамках діяльності Творчої майстерні  факультету   організували: фотозону, смачні напої та смаколики, написали патріотичні та різдвяні картини, вітальні листівки, виготовили безліч ялинкових прикрас від народних до сучасних, розписали еко-торбинки, а також організували безпрограшну лотерею.

Хоровий ансамбль  студентів факультету культури і мистецтв “Евфонія” з керівником Василем Чучманом подарували всім ярмаркувальникам неймовірну коляду.

Щиро дякуємо за підтримку  деканові Дмитру  Герцюку,  завідувачці кафедри початкової та дошкільної  освіти Наталії  Мачинській, викладачам усіх творчих компонентів – Надії  Новосельській, Олені  Бачі, Христині  Яворській та усім-усім, хто прийшов та підтримав українську армію! Спільними зусиллями вдалось зібрати 26 тисяч гривень!

Сподіваємось, що ярмарки стануть гарною традицією на факультеті, але цілі зборів зміняться!

Творча Майстерня (Валентина  Деленко та Марія-Тереза  Шоловій).