Відбувся День відкритих дверей для вступників інноваційної освітньої програми «Організація освітнього простору. Позашкільна освіта»

14.07.2022 | 14:33
Відбувся День відкритих дверей для вступників інноваційної освітньої програми «Організація освітнього простору. Позашкільна освіта»

З початком повномасштабної війни росії проти України освітня галузь змушена відповідати на неабиякий виклик – навіть у нелегкі часи давати можливість дітям і молоді розвиватися та творити гідне майбутнє нашої держави. Тож сьогодні, 13 липня 2022 року, факультет педагогічної освіти Львівського університету презентував для вступників нову освітню програму зі спеціальності 011 «Освітні, педагогічні науки» «Організація освітнього простору. Позашкільна освіта», яка покликана виховати саме те покоління педагогів, яке навчатиме вільних і незалежних особистостей.

Під час зустрічі до абітурієнтів звернулися викладачі кафедри загальної педагогіки та педагогіки вищої школи факультету педагогічної освіти, зокрема завідувачка кафедри, докторка педагогічних наук, професорка Олена Квас, гарантка освітньої програми, докторка педагогічних наук, професорка кафедри Ольга Біляковська, доктор педагогічних наук, професор кафедри Олексій Караманов, кандидатка педагогічних наук, доцентка Марія Крива та кандидат педагогічних наук, доцент Теодор Лещак. Педагоги розповіли присутнім про особливості навчання на новій спеціальності, поділилися цікавинками із авторських курсів, презентували перелік кар’єрних перспектив та ознайомили із можливостями практичного досвіду. Також слово мав заступник відповідального секретаря Приймальної комісії Андрій Зубик, який розкрив абітурієнтам умови Вступу-2022 та відповів на запитання, які залишили учасники зустрічі в чаті та гугл-формі.

На завершення серед присутніх учасників зустрічі було розіграно брендовану футболку від Львівського університету. Її отримала абітурієнтка Христина Папроцька зі смт. Красне Золочівського району.

Варто додати, що  відвідати захід виявили бажання близько 30 охочих, серед яких були не лише цьогорічні випускники шкіл, які мають бажання стати дипломованими організаторами освітнього простору в сфері позашкілля, а й їхні батьки.

Щиро віримо, що всі зареєстровані учасники знайдуть та реалізують себе у педагогічній діяльності сповна, а Львівський університет на все життя стане для них Alma mater!

Відеозапис Дня відкритих дверей можна переглянути за покликанням.

Дізнатися детальніше про освітню програму запрошуємо на сайті вступної кампанії.