Відбувся І етап Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності 012 «Дошкільна освіта»

25.01.2022 | 20:28

24 січня 2022 року відбувся І тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності 012 «Дошкільна освіта»
Конкурс відбувся у форматі відеоконференції у якій взяли участь викладачі кафедри, студенти освітньої програми “Дошкільна освіта”
З вітальним словом виступила завідувачка кафедри професорка Мачинська Н.І., яка висловила підтримку студентським ініціативам у науковій роботі,  розповіла про можливості для студентських наукових досліджень та про підтримку Університетом молодих учених.
Голова комісїї І туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності 012 «Дошкільна освіта» доцент Бойко Г.О. наголосила, що кафедра початкової та дошкільної освіти заохочує проводити навчальну та дослідницьку роботу і у час дистанційного навчання, використовувати онлайн можливості для професійної співпраці та фахового зростання.
Після представлення студентських досліджень комісія відзначила таких доповідачів: Мончак Христину Тарасівну (ФПД-31з) із темою: «Духовне наставництво дітей та молоді» (на прикладі родини Митрополита Андрея Шептицького під науковим керівництвом проф. Мачинської  Н.І.); Бачинську Іванну Романівну (ФПД-41). із темою  «Особливості навчання англійської мови у закладі дошкільної освіти» під науковим керівництвом доц. Бойко Г.О.; Михайлишина Ігора Тарасовича (ФПД-11з) із темою  «Рухливі ігри в закладах дошкільної освіти» під науковим керівництвом професора Мачинської Н.І.
Конкурсна комісія у складі доцентки  Бойко Г.О., доцентки Ростикус Н.П., асистентки Деленко В.Б., асистентки Табака О.М., асистента Бущак І.М відзначає важливість і потрібність практики в наукових дослідженнях здобувачів, включаючи використання педагогічних експериментів під час педагогічних практик, а також написання студентських курсових робіт, наукових публікацій.