Відбувся матч з шахів між командами працівників Львівського національного університету імені Івана Франка та Національного університету Львівська політехніка

16.03.2024 | 17:31
♟️ 14 березня 2024 року в Шаховий клуб Львівського університету, що на вулиці Фредра, 1, відбувся матч з шахів між командами працівників Львівського національного університету імені Івана Франка та Національного університету Львівська політехніка, який став продовженням шахового змагання, що відбулось 7 березня 2024 року. Вже вдруге команда ЛНУ ім. Івана Франка здобула переконливу перемогу над колегами з Львівської політехніки.
Символічні перші ходи сьогодні зробили Володимир Мельник від Львівського університету та Роман Корж від Львівської політехніки, а згодом розпочалися шахові баталії одночасно на десяти дошках.
В атмосфері напруженої та безкомпромісної боротьби кожен учасник зіграв дві партії із контролем часу 10+5. В обох турах лідирували шахісти Львівського національного університету імені Івана Франка, які за результатами усіх матчів обіграли команду-суперницю з рахунком 12:8. За підсумками двох ігор рахунок становить 26,5:13,5 на користь команди працівників Львівського університету.
Світлини Олега Лядика.
На зображенні може бути: шахи та текст
На зображенні може бути: 2 людини, шахи та текст
На зображенні може бути: 14 людей, люди стоять та текст