Відбувся практичний семінар «Перші кроки в науку»

24.10.2023 | 21:53

        24 жовтня 2023 року на факультеті педагогічної освіти відбувся практичний семінар «Перші кроки у науку», організований радою Наукового товариства студентів, аспірантів та молодих учених ФПО.

        На зустріч завітали студенти факультету педагогічної освіти, а також заступник декана з наукової роботи доц. Нос Любов Степанівна та заступник декана з виховної роботи доц. Породько М. І.

👩🏼‍💻 Асист. Галюка Ольга Степанівна, доктор філософії, заступник голови Ради Наукового товариства, ознайомила студентів з тим як правильно та структуровано писати наукову статтю, куди можна подавати матеріали, на які моменти важливо звертати увагу, яких вимог потрібно дотримуватися.

👩🏼‍💻 Шевчук Каріна, студентка IV курсу 016.01 Спеціальна освіта, логопедія, Голова Студентської ради ФПО розказала студентам про написання наукових тез, висвітлила покроково кожен етап написання тез, де шукати наукові конференції, як дотримуватися наукового стилю і вимог написання роботи.

Сподіваємось, що кожен з присутніх почерпнув для себе важливу інформацію та вже згодом почне писати та публікувати свої перші наукові здобутки.

 

Ольга Галюка, доктор філософії,

заступник голови Ради Наукового товариства

студентів, аспірантів, докторантів та молодих учених

факультету педагогічної освіти