Відбувся турнір з тенісу серед викладачів Львівського національного університету імені Івана Франка

16.10.2023 | 08:21
14 жовтня 2023 року відбувся завершальний у цьому сезоні турнір з тенісу серед викладачів Львівського національного університету імені Івана Франка. В турнірі брали участь викладачі та аспіранти різних вікових груп, але з однаковим бажанням грати та перемагати! Було сформовано дві групи з яких визначились півфіналісти, між якими велась боротьба за вихід у фінал!
У вирішальному матчі Олег Лядик, старший викладач кафедри фізичного виховання та спорту вийшов на корт з гідним суперником і справжнім шанувальником тенісу Ігорем Кузьом, доцентом кафедри механіки, заступником декана механіко-математичного факультету. Також півфінальна зустріч з Назаром Васьківим, викладачем кафедри світової історії модерного часу, історичного факультету стала справжнім випробуванням для майбутнього переможця, як фізичним так і вольовим, це був найкращий і найдовший матч турніру! Третє місце посів Андрій Кроншталь, котрий через травму плеча не зміг повторити свій успіх минулого турніру!
Дякуємо за сприяння і коштовні призи Профспілці працівників Університету та незмінному спонсору ТЕНІС-МАСТЕР за інвентар, усім вболівальникам за підтримку!
Окрема подяка нашим ЗСУ за таку можливість !!!💛💙
Більше фото: