Відбувся семінар «Психотерапевтична робота з батьками дітей, які потребують чи перебувають у терапії, дітей з обмеженими можливостями і дітей, що пережили психологічну травму»

30.04.2017 | 21:38

Семінар «Психотерапевтична робота з батьками дітей, які потребують чи перебувають у терапії, дітей з обмеженими можливостями і дітей, що пережили психологічну травму» відбувся 28-29 квітня 2017 р. в Товаристві “Родина Кольпінга”.

  

Запрошений тренер: Франк Гофманн (Frank Hofmann) – психолог, психотерапевт: 40-річний досвід роботи у сімейній консультації з дітьми, молоддю та їх батьками; роки досвіду роботи з дітьми і дорослими з посттравматичним синдромом (методика ДОРО (англ. EMDR) – десенсибілізація і опрацювання рухом очей); поведінковий і сімейний психотерапевт, супервізор; викладає в університеті Брауншвайг (Німеччина) та в Камбоджі.

  

Пан Гофманн, який вперше відвідав Україну, відзначив високий фаховий рівень слухачів семінару, неймовірну зацікавленість і потребу у продовженні навчання з різних проблемних питань, які охоплює психотерапевтична практика, зокрема, робота з травмою, дитяча психотерпія тощо.