Відкрито набір на міжнародну програму підвищення кваліфікації Англомовна академічна комунікація у міжкультурному контексті

17.02.2024 | 19:39
Відкрито набір на міжнародну програму підвищення кваліфікації Англомовна академічна комунікація у міжкультурному контексті (Professional Development Program English-language Academic Communication in the Cross-cultural Context), яка відбудеться у Львівському національному університеті імені Івана Франка на базі Центр англомовної академічної та крос-культурної комунікації ЛНУ у співпраці з факультетом іноземних мов Університету та європейськими партнерами. Цьогоріч програму підтримано міжнародним партнерським проєктом «Навчальний міст Хемніц – Львів 2024» у рамках ініціативи Цифрова Україна (2024) Німецької служби академічного обміну (DAAD) за сприяння Федерального Міністерства освіти і науки Німеччини.
Програма відбуватиметься з 23 лютого до 25 травня 2024 року в онлайн-форматі. Робочі мови програми – англійська (80%) та українська (20%). Участь для працівників Львівського університету безкоштовна. Усіх учасників буде забезпечено спеціально укладеними навчальними матеріалами. За умови успішного завершення програми учасники отримають сертифікат (6 кредитів ЄКТС).