Викладачі факультету педагогічної освіти взяли участь у презентації освітньої програми “Життя в долонях”

10.10.2023 | 21:54

9 жовтня у м. Києві відбулись презентація освітньої програми «Життя в долонях» (ЖВД) для дітей 4 – 8 років, вручення сертифікатів та тренінг для фахівців закладів дошкільної та початкової шкільної освіти.

Викладачі кафедри початкової та дошкільної освіти доцент Валентина Деленко та асистент Марія-Тереза Шоловій були запрошені на захід  відповідно до Меморандуму про співпрацю між Львівським національним університетом імені Івана Франка і товариством з обмеженою відповідальністю «Родовід Школа»   (підписаним 4 жовтня 2023 року). Сторони працюватимуть над розробкою спільних ресурсів, пропозицій і рекомендацій, навчальних програм, проводитимуть спільні наукові і практичні конференції, реалізовуватимуть інші освітні, наукові та соціальні проєкти.

У заході взяли участь заступник міністра освіти і науки України Андрій Сташків, Генеральний директор IDS Ukraine Марко Ткачук, автор РОДОВІДшколи Ігор Дідковський, директор РОДОВІДшколи Ірина Потапенко, керівник Департаменту освіти і науки м. Києва Олена Фіданян, керівник програми ЖВД Сергій Кондрат, директор ІМЗО Євген Баженков, письменник та публіцист Віталій Капранов, міський голова Моршина Руслан Ільницький, начальник управління соціально-гуманітарної політики Тетяна Левкович, міський голова Миргорода Сергій Соломаха, , керівники й педагогічні працівники закладів освіти.

Тереза Шоловій, асистент кафедри  початкової та дошкільонї освіти