Викладачі кафедри фізичного виховання та спорту факультету педагогічної освіти Львівського національного університету імені Івана Франка переможці «Кубку Європейських націй»

08.07.2024 | 00:19
3-7 липня 2024 року в м. Рачіце (Чехія) проходив XV Чемпіонат Європи з веслування на човнах «Дракон». Загалом у змаганнях взяло участь понад 1,5 тис. учасників з 16 країн. Команда України була представлена 220 спортсменами у різних вікових категоріях: юнаки, юніори, молодь, дорослі та мастерс.
У напруженій боротьбі збірна команда України виборола29 золотих, 27 срібних, 7 бронзових нагород, що дозволило піднятись на найвищу сходинку пʼєдесталу та завоювати «Кубок Європейських націй»
У збірній команді України в класі мастерс 50+ та 60+ виборювали нагороди викладачі кафедри фізичного виховання та спорту факультету педагогічної освіти Львівського національного університету імені Івана Франка:
Туваков Араз Миколайович ( 3 золоті, 2 срібні),
Мудра Віра Володимирівна (2 золоті, 2 срібні),
Бенцак Любов Іванівна (3 золоті),
Горлова Леся Михайлівна (3 золоті).
Вітаємо збірну команду України та наших колег з надзвичайно високим досягненням!!! Пишаємось!!! Дякуємо ЗСУ!!!🇺🇦
На зображенні може бути: 4 людини та текст
На зображенні може бути: текст «ONDK EDBF NATIONS DBFNATIONSCUP CUP PRESENTEDB BY BRITISH DRAGONBOAT DRAGON BOAT RACING ACINGASSOCIATION ASSOCIATION»