Випуск магістрів факультету педагогічної освіти

09.02.2018 | 14:28

8 лютого 2018р. на факультеті педагогічної освіти Львівського національного університету імені Івана Франка  відбулося урочисте вручення дипломів магістрів денної форми навчання. Диплом про вищу освіту отримали 12 магістрів, з них 3 дипломи з відзнакою (Боднар Юлія, Галюка Оля, Тютіна Софія).

Традиційно привітав випускників декан факультету, доцент Герцюк Д.Д., який наголосив, що це вже третій випуск магістрів факультету педагогічної освіти, які творитимуть освітній простір України. Університет пишається досягненнями наших студентів, адже серед них уже є працівники освітньої сфери. Дмитро Дмитрович побажав випускникам вдалих педагогічних рішень та професійних злетів і наголосив, що двері Університету завжди відчинені для них.

З натхненними словами та щирими настановами на адресу випускників звернулись завідувач кафедри початкової та дошкільної освіти, професор Наталія Ігорівна Мачинська та доцент кафедри Стахів Марія Олексіївна. Викладачі висловили впевненість у тому, що наших магістрів чекає дуже успішне життя на професійній ниві, адже девіз кафедри звучить так: «Там, де ми, там – перемога».

Наказ Ректора про завершення навчання та присудження освітнього ступеня магістра за спеціальністю 013 «Початкова освіта» урочисто зачитала заступник декана, доцент Любов Степанівна Нос.

Від імені випускників виступила Боднар Юлія, яка подякувала викладачам, батькам і друзям за підтримку й віру в кожного, побажала всім відчути себе щасливими, а також наголосила, що родина, друзі й Університет чекають від відпускників дещо більшого, ніж просто професійних успіхів. Боднар Юлія висловила вдячність усьому колективу факультету за навчання та незабутні роки в Університеті, а магістрам побажала наснаги та успіхів на життєвому шляху.

Зичимо Вам, шановні магістри, творчого натхнення, наполегливості та успіхів у всіх добрих починаннях, здійснення усіх Ваших мрій і життєвих планів. Нехай Ваші серця наповняться святковим настроєм і радістю вступу на професійну стежину життя.