Захід, приурочений відзначенню Міжнародного дня людей з інвалідністю, – організований кафедрою спеціальної освіти та соціальної роботи

04.12.2018 | 20:05

Що таке діагностика? Якою має бути діагностика дітей з аутизмом? Скільки часу має тривати і які методи та методики для цієї діагностики застосовувати?

Ці та інші питання обговорювались в рамках курсу “Дігностика дітей з аутизмом”, організованого кафедрою спеціальної освіти та соціальної роботи факультету педагогічної освіти Львівського національного університету імені Івана Франка та Освітньо-консультативним центром “Справи Кольпінга в Україні” (практичний майданчик кафедри спеціальної освіти та соціальної роботи).

Участь в семінарі взяв підопічний  Центру денного перебування «Справи Кольпінга в Україні», молода людина з аутизмом, який був дуже зацікавлений як темою, так і спілкуванням та знайомством з новивми людьми

Знаковим є те, що семінар відбувався у день, присвячений людям з інвалідністю (3-го грудня). Семінар проводили викладачі кафедри спеціальної освіти та соціальної роботи, професор Катерина Островська та асистент Ліля Дробіт, які мають великий досвід у проведенні подібних заходів.