Запрошуємо долучитися до Дня кар’єри ЄС

13.10.2022 | 14:15
18-20 жовтня 2022 р. у Львівському національному університеті імені Івана Франка відбудеться День кар’єри ЄС. Ця масштабна подія реалізується у рамках проєкту «Інформаційна підтримка Мереж ЄС в Україні» за підтримки Представництва ЄС в Україні.
 До події долучаються компанії-учасники, які продовжують працювати і підтримують економічний фронт нашої країни, а також забезпечують умови офіційного працевлаштування студентам університету та молоді загалом.
У рамках Дня кар’єри ЄС будуть відбуватися такі заходи, як панельна дискусія «Професійний розвиток та європейська інтеграція», тренінги, ярмарок вакансій, презентації компаній-роботодавців, які долучилися до події.
 Цільова аудиторія події – студенти, аспіранти та випускники, які перебувають у активному пошуку місця праці та представники компаній-роботодавців, громадських організацій, волонтерських проектів, для яких це чудова нагода поділитися досвідом кар’єрного зростання фахівців, надати чимало корисних порад з власного досвіду та обрати серед активної студентської спільноти майбутніх працівників для своєї компанії.
 
День кар’єри ЄС буде відбуватися в онлайн-форматі.
Більше інформації про подію та учасників, які долучилися, можна переглянути у Facebook події https://cutt.ly/1VIJ32C
Активні учасники події, які зареєструються та будуть долучатися до онлайн-події, зможуть отримати сертифікати.
 
Зареєструватися на подію можна за посиланням:
 
Програма заходу, графік проведення тренінгів та презентацій компаній-учасників буде розміщено на сайті Відділу кар’єрного розвитку та співпраці з бізнесом: