Запрошуємо на щорічний науково-практичний семінар “Творча багатовимірність простору арттерапії” (12 жовтня)

21.09.2023 | 23:05
Кафедра соціальної педагогіки та соціальної роботи у співпраці з ВГО “Арт-терапевтична асоціація” та Інститутом соціальної та політичної психології НАПН України запрошує на щорічний науково-практичний семінар “Творча багатовимірність простору арттерапії”, який відбудеться 12 жовтня в онлайн форматі.
Метою проведення науково-практичного семінару є обговорення ресурсів та можливостей простору арттерапії в сучасних умовах; створення поля для підтримки арттерапевтів та обміну досвідом в умовах війни; обговорення можливостей застосування методів та прийомів арттерапії у роботі практичного психолога, соціального педагога, соціального працівника.
Науково-практичний семінар передбачає виступи та доповіді провідних арттерапевтів України та колег з інших країн, презентації авторами своїх арттерапевтичних проєктів та їх обговорення. Передбачаються такі напрямки роботи як арттерапевтична робота з дітьми; особливості арттерапевтичної роботи з ВПО; застосування арттерапії у роботі з військовими/ветеранами та їх сім’ями.
З більш детальною інформацією можна ознайомитися в інформаційному листі.
Будемо раді разом з Вами творити цей арттерапевтичний простір.