Засідання Наукового семінару кафедри загальної педагогіки та педагогіки вищої школи

29.10.2020 | 21:33

27 жовтня 2020 р., відбувся Науковий семінар кафедри загальної педагогіки та педагогіки вищої школи. В рамках семінару було проведено презентацію монографій викладачів кафедри, виданих 2020 р.

Колективну монографію кафедри «Динаміка освітніх процесів та підготовка майбутніх фахівців у системі вищої освіти: відповідь на сучасні суспільні запити», підготовлену за результатами науково-дослідної тематики кафедри загальної та соціальної педагогіки ЛНУ імені Івана Франка, що виконувалася протягом 2013-2017 років, презентували редактори та автори видання: Герцюк Д. Д., Заячук Ю. Д., П’ятакова Г. П., Федина-Дармохвал В. С., Караманов О. В., Михайлишин Р. Р.

На семінарі також було презентовано одноосібні монографіїП’ятакова Г. П. презентувала монографію «Тенденції дидактичної підготовки магістрів філологів в університетах країн Вишеградської групи»; Біляковська О. О. – монографію  «Система забезпечення якості професійної підготовки майбутніх учителів у Республіці Польща та в Україні: порівняльний аналіз»; Караманов О. В. – монографію «Педагогічна діяльність музеїв в сучасному освітньому просторі України».

Колективну монографію УАДО «Учителі та освітнє середовище: крос-культурна перспектива» представила Горук Н. М. як співавтор даного видання.

Юлія Заячук,
керівник Наукового семінару кафедри