Засідання підсекції соціальної педагогіки та соціальної роботи у рамках звітної науково-практичної конференції факультету педагогічної освіти

08.02.2023 | 22:01

7 лютого в рамках проведення звітної науково-практичної конференції факультету педагогічної освіти Львівського національного університету імені Івана Франка на кафедрі відбулося засідання підсекції соціальної педагогіки та соціальної роботи, де працівники кафедри мали змогу представити свої наукові напрацювання, подискутувати та обмінятись досвідом у сучасних актуальних проблемах соціальної роботи, соціально педагогіки.

Свої доповіді представили: доц. Корнят В.С. («Соціальна робота з дітьми внутрішньо-переміщених осіб в Україні та за її межами в умовах воєнного стану»), доц. Лобода В.В. («Підприємницька освіта в контексті підготовки соціальних працівників як інноваційний системний підхід»), асист. Перга А.А. («Сучасні вимоги до підготовки майбутніх соціальних працівників у закладах вищої освіти в умовах воєнного стану в Україні»), асист. Пиріг У.Я. («Безпечне освітнє середовище в умовах воєнного стану»), доц. Марчук А.В. («Інтерактивні технології в онлайн навчанні»), асист. Столярик О.Ю. («Використання підходів, орієнтованих на сильні сторони, у соціальній роботі в громаді»), доц. Мартіросян Л.А. («Еволюція відношення суспільства до людей похилого віку»), доц. Танчак І.А. («Соціальна робота з учасниками бойових дій та членами їхніх сімей»).

Жвавою була дискусія та обговорення членів кафедри перспектив розвитку та змін соціальної роботи в Україні сьогодні, а відтак та перспектив розвитку освітніх програм, які реалізуються на кафедрі. Доц. Танчак Я.А. водночас виступила і як стейхолдер – керівниця Центру соціального розвитку та громадських ініціатив Університету, яка запропонувала нові вектори співпраці двох важливих структур університету, доповнення до змісту освітніх компонентів, завдань практики.

Дякуємо колегам за представлення своїх напрацювань та бажаємо успіху, натхнення для подальшої роботи під мирним небом.