Завершився прийом заяв від вступників в магістратуру

24.08.2023 | 07:55

21 серпня 2023 року завершився процес подання заяв від вступників до магістратури. Цьогоріч до Львівського національного університету імені Івана Франка вступники до магістратури подали 6919 заяв.

Найпопулярнішими серед майбутніх магістрів виявилися економічний та юридичний факультети, факультет міжнародних відносин, філософський факультет та факультет педагогічної освіти.

 

 

 

Нагадаємо, до 26 серпня триває формування рейтингових списків вступників, надання рекомендацій до зарахування та оприлюднення списку рекомендованих з повідомленням про отримання чи неотримання ними права здобувати вищу освіту за державним замовленням. Виконати вимоги до зарахування вступники, які рекомендовані до зарахування на місця за державним замовленням, мають до 18:00 год. 29 серпня. Зарахування вступників на навчання за державним замовленням відбудеться не пізніше 31 серпня.

Натомість, для вступників, які вступають на місця за кошти фізичних та/або юридичних осіб діють такі строки:

  • надання рекомендацій до зарахування та оприлюднення списку рекомендованих для вступників, які вступають на місця за кошти фізичних та/або юридичних осіб – не раніше 30 серпня;
  • виконання вимог до зарахування вступниками, які вступають на місця за кошти фізичних та/або юридичних осіб – до 18:00 год. 4 вересня;
  • зарахування вступників на навчання за кошти фізичних та/або юридичних осіб – до 12:00 год. 6 вересня;
  • переведення на вакантні місця державного замовлення осіб, які зараховані за кошти фізичних та/або юридичних осіб відповідно до Розділу XII Правил прийом – 7 – 8 вересня.

 

Деканат