Знайомство із програмними освітніми продуктами українських розробників

31.10.2017 | 21:59

Сучасні технології використовуються щораз більше в навчальних закладах та в освіті загалом. У інструментарій викладача вищої школи потрапляють щоразу нові технологічні пристрої, які він може використовувати на лекційних та практичних навчальних заняттях.

Студенти факультету педагогічної освіти через кілька років долучаться до освітньої діяльності та зустрінуться із оновленими закладами освіти. Уже сьогодні у школах працює багато електронних пристроїв для виконання найрізноманітніших навчальних завдань. Тому інформатична компетентність, навики роботи з пристроями, операції із програмним забезпеченням стають важливими компонентами навчального процесу у сучасному вузі.

Студенти третього курсу факультету педагогічної освіти відвідали українського розробника освітнього програмного забезпечення Nravo. На сьогодні компанія локалізує кілька освітніх програм, які можуть використовуватися на пристроях що вже встановлені у школах та садках (мультиборди, смарт-дошки, інтерактивні дошки).

Представники компанії радо розповіли про власні програмні продукти, про процеси локалізації іншомовних програм, про власні освітні та просвітницькі програми для сімей та батьків.
Під час короткого воркшопу студенти ознайомилися із можливостями освітнього програмного забезпечення та із можливостями, які розширюють інструментарій сучасного педагога.