Знайомство першокурсників з Науковою бібліотекою Університету

14.09.2021 | 18:12

Навчання в Університеті для сучасної молоді є одним з найважливіших періодів життя, особистого зростання і становлення як фахівця. Перші тижні навчання для першокурсників пов’язані з певними організаційними труднощами. Тому, одним з перших заходів стало знайомство з Науковою бібліотекою Львівського національного університету імені Івана Франка.

Головна наукова бібліотека Університету, одна з найбільших і найдавніших наукових бібліотек України з більше 3 млн томів, заснована 1608 року як книгозбірня львівського Єзуїтського колегіуму. У жовтні 2008 р. Наукова бібліотека Львівського національного університету імені Івана Франка відзначила своє 400-річчя.

Кметь Вікторія Сергіївна, кандидат філологічних наук, бібліотекар І категорії, у формі презентації цікаво та колоритно розповіла студентам 1 курсу спеціальності «Початкова освіта» факультету педагогічної освіти про історію бібліотеки. Першокурсники отримали інформацію щодо структури бібліотеки, напрямів діяльності, інноваційних методів обслуговування та можливостей користування фондами бібліотеки як в її стінах, так і в онлайн-режимі,  що значно покращує якість обслуговування, задовільняє потреби студентів та заощаджує  їх час.

Щиро дякуємо працівникам Наукової бібліотеки Університету за організовану зустріч та отриману  корисну для студентів інформацію.