ЗВІТ Благодійного проєкту для дітей ВПО

23.10.2022 | 19:52

Добрі справи — запорука щасливої держави!🫶

Нещодавно втілився в життя благодійний проєкт Студентської Ради і Профбюро факультету управління фінансами та бізнесу і Студентської Ради та Профбюро факультету педагогічної освіти Львівського національного Університету імені Івана Франка.

Метою задуму була допомога вимушено-переміщеним діткам, які наразі перебувають під прихистком у навчально-реабілітаційному центрі Святого Миколая, що розташований в Брюховичах.

Отож, ми готові поділитися плідними результатами праці!

Спільними зусиллями студентства було організовано окремий доброчинний збір коштів, за рахунок якого здійснилася закупка канцелярії, ігор, засобів побутового вжитку для діток.

Дякуємо кожному, хто долучився до благодійного збору! Ви зробили не лише цінний матеріальний, але й важливий духовний вклад у дитячу радість!
Принагідно хочемо звернутись до усіх, хто не залишився осторонь нашої благодійної ініціативи!

Висловлюємо щиру подяку професорсько-викладацькому складу @lviv_university за сприяння здійснення благочинного задуму і за безумовну підтримку студентства у добрій соціальній активності!

Ми дуже вдячні благодійній організації «Карітас-Львів УГКЦ, @lvivcaritas », представником якої є доцент кафедри економіки та публічного управління — Зеленко Василь Анатолійович, за допомогу у втіленні проекту та за аніматорів, які приєдналися в день реалізації заходу до діток і створили для них приємну безтурботну атмосферу у такий непростий час!

Дякуємо за надану продукцію та допомогу кондитерській фабриці «Ярич»!

Щиро дякуємо голові ВГО «Союз Українок»- Ористлаві Сидорчук, яка доєдналась до акції особисто і також забезпечила діток необхідними речами.

Від усієї душі дякуємо за активну участь у допомозі діткам Церкві Введення в храм Пресвятої Богородиці (Львів-Сихів)!

Дякуємо за допомогу у благотворному дійстві громадській організації «Міжнародна Асоціація Митців»!

Висловлюємо подяку нашим партнерам із освітньої сфери, які також внесли незамінний вклад у реалізацію доброчинного проекту! Серед них хочемо відзначити: Ліцей «Оріяна» @oriyana.lyceum , Середню загальноосвітню школу №54, Миколаївський ліцей, Миколаївський ЗЗСО I-III ст. №1.

Ми вдячні за потужну підтримку у реалізації благочинного проєкту приватному підприємству «Євро-Пром-Технології»!

Це був по-справжньому щирий проєкт! Проєкт, в яких люди дійсно вкладали старання та душу! Він вкотре довів, наскільки добрі люди — українці, і яке велике серце у нашої нації!💙💛

Охоче втілюємо в життя добрі задуми та наближаємо нашу країну до перемоги!🇺🇦