19-20 квітня 2024 року на базі Спорткомплексу Львівського університету відбувся  Кубок Ректора з футзалу 2024

21.04.2024 | 12:04
🏆⚽️ 19-20 квітня 2024 року на базі Спорткомплексу Львівського університету відбувся  Кубок Ректора з футзалу 2024. У турнірі взяли участь 19 команд, до складу яких увійшли студенти та викладачі факультетів Університету, однак до чвертьфінальних матчів змогли дійти лише найкращі.
🥇 Перемогу у турнірі виборола команда Економічний факультет ЛНУ імені Івана Франка – офіційна сторінка! 🥈 Факультет журналістики ЛНУ ім. Івана Франка завершив турнір зі сріблом, а 🥉третє місце дісталося Юридичний факультет Львівського університету. В межах турніру також відбувся показовий матч між командою викладачів Університету та командою Студентський уряд Львівського національного університету імені Івана Франка.
Кубок Ректора з футзалу — передусім благодійна подія, тому від дня жеребкування і до фінального матчу організатори проводили битву факультетських донатів. Працівники та студенти Університету мали можливість підтримати команду свого факультету, задонативши на банку та написавши у призначенні платежу, за який саме факультет вболіває.
⚡️ У результаті цієї ініціативи вдалося зібрати близько 76 тис грн, які будуть спрямовані на потреби 218 Окремого батальйону 125 Окремої бригади ТрО ЗСУ. У битві факультетських донатів перемогу виборов Факультет прикладної математики та інформатики, на другому місці розташувався Механіко-Математичний факультет ЛНУ ім. Івана Франка, а приз за найбільший донат отримав один зі студентів мехмату.
Організатори також нагородили найкращих гравців турніру. Так, найкращим гравцем, згідно із голосуванням глядачів, став студент Географічний факультет Львівського національного університету ім. І. Франка Максим Яровий, приз за найкращого воротаря отримав представник команди факультету журналістики Роман Колодрубський, а от найкращим бомбардиром став футзаліст економічного факультету Назар Лютий.
💙💛 Щиро вітаємо економічний факультет із перемогою, а також висловлюємо глибоку вдячність усім учасникам та вболівальникам за шляхетну боротьбу і підтримку Збройних Сил України!
На зображенні може бути: текст
На зображенні може бути: 9 людей, люди грають у волейбол, люди грають у баскетбол та текст