Презентація книги британських експертів з питань освіти Кена Робінсона та Лу Ароніки «Школа майбутнього»

26.02.2017 | 22:11

Шановні студенти і викладачі факультету педагогічної освіти і
Педагогічного коледжу!

   У понеділок, 27 лютого 2017 року, о 15.00 (а.50, актова зала) відбудеться презентація книги британських експертів з питань освіти Кена Робінсона та Лу Ароніки «Школа майбутнього», яка вийшла друком у львівському видавництві «Літопис». Модератор презентації – директор видавництва «Літопис» Михайло Комарницький.

Сер Кен Робінсон – відомий у всьому світі експерт і публічний спікер з питань освіти, творчого мислення та інновацій, пропонує у цій книжці практичні рішення критичної проблеми, що постала перед сучасним світом: як змінити освітню систему.


Книжка «Школа майбутнього» є своєрідним рецептом, який допоможе всім нам почати рухатись у бік нової, якіснішої освіти. Автор книги пропонує концепцію, яка спирається на індивідуальний підхід до учнів, сучасні технологічні досягнення й професійні ресурси, щоб зацікавити дітей у навчанні, підтримати їхній інтерес до пізнання й підготувати до викликів XXI століття.
У цій книжці Ви знайдете безліч цікавих історій, спостережень, прикладів із практики, революційних досліджень та рекомендацій від фахівців зі всього світу, які змінюють освіту вже сьогодні.
З нагоди публікації його першого україномовного перекладу сер Кен Робінсон записав відео спеціально для майбутніх читачів своєї книжки в Україні. Відеозвернення було поширене в медіа, станом на 15 лютого 2017 р. тільки на YouTube каналі його переглянули 2400 разів (https://www.youtube.com/watch?v=1A9b0qJDT3Q).
Книжку переклали на десятки мов, в багатьох країнах вона стала бестселером.
На Форумі видавців 2016 року «Школа майбутнього» увійшла в список 23-х найкращих книжок Форуму.

Деканат факультету педагогічної освіти
Дирекція Педагогічного коледжу