У перший день весни студенти Львівського національного університету імені Івана Франка мали унікальну нагоду побачити пробудження ведмедів у ведмежому притулку “Домажир”

03.03.2024 | 20:28
У перший день весни студенти нашого університету мали унікальну нагоду побачити пробудження ведмедів у ведмежому притулку ” Домажир”, що знаходиться неподалік Львова.
Захід проходив у три етапи. Спочатку всі студенти та викладачі ЛНУ імені Івана Франка, НУ “Львівська політехніка”, ЛДУФК імені Івана Боберського прослухали інструктаж з техніки скандинавської ходьби від чемпіонки світу з цього виду, викладача кафедри фізичного виховання Львівської політехніки Оксани Заліско та стартували на активну прогулянку скандинавською ходьбою по екологічній стежці ” Мальовниче розточчя”.
Завершивши мандрівку, всі мали можливість зігрітись та насолодитись запашним чаєм у кафе, яким гостинно почастували працівники притулку.
І, напевно, найцікавішою була зустріч із ведмедями. Квітка та Юля вийшли із зимової сплячки та вирішили привітатись із першими відвідувачами. Надзвичайно пізнавальною була екскурсія. Працівники розповіли, що у притулку умови для утримання тварин є максимально наближені до природних. Кожен ведмідь має свій вольєр площею 1 тис. квадратних метрів, є басейн та штучні барлоги. Зараз у притулку перебуває 6 ведмедів і від сьогодні всі охочі мають можливість поспостерігати, як живуть бурі ведмеді.
Велика подяка людям, які бережуть природу!
Велика шана і вдячність захисникам та захисницям, які наближають нашу перемогу. Завдяки їхнім зусиллям ми можемо навчати студентів берегти природу, вдосконалювати себе у різних видах спорту, любити свою країну та бути патріотом рідної землі.
Керівники групи:
доцент кафедри туризму Романів П.В.,
викладач кафедри фізичного виховання та спорту ЛНУ імені Івана Франка Кушнір І.С.,
викладач кафедри туризму ЛДУФК імені Івана Боберського Лабарткава К.В.

На зображенні може бути: 12 людей

Немає опису світлини.

Немає опису світлини.