Відбувся сеанс одночасної гри в шахи з легендарними українськими гросмейстерами

15.04.2024 | 19:59
4 квітня у Львівському палаці мистецтв вдруге відбувся сеанс одночасної гри в шахи з легендарними українськими гросмейстерами, в якому взяв участь студент Історичний факультет Львівського національного університету ім. І. Франка, І розряд з шахів, тренер Шахової школи Університету Назар Мельник 👏
У результаті напруженого і безкомпромісного протистояння, студент здобув омріяну перемогу 🥇 в шаховій партії із міжнародною гросмейстеркою, чемпіонкою України, Європи та світу з шахів, переможницею та призеркою міжнародних шахових турнірів, заслуженою працівницею фізичної культури і спорту України, випускницею Університету Мартою Літинською.
Додамо, що сеанс одночасної гри в шахи був благодійним, і усі зібрані кошти організатори перерахували до благодійної організації «Львівський Лицар» на закупівлю прицілів та перископів для українських військових. Окрім цього, шаховий турнір розпочали із аукціону, під час якого найдорожчий лот ‒ календар на 2024 рік, який підписав командир легендарної бригади «АЗОВ», вдалося продати за 7 тисяч гривень.
Щиро вітаємо Назара Мельника із перемогою і бажаємо підкорювати щораз вищі шахові вершини!♟
Більше про враження переможця на сайті Університету: https://lnu.edu.ua/student-lvivskoho-universytetu-nazar…/

На зображенні може бути: 1 особа та текст