Відбувся студентський квест на факультеті педагогічної освіти

28.11.2023 | 12:55
20 листопада на факультеті педагогічної освіти відбувся захоплюючий квест з нагоди Дня студента. Участь у змаганні взяло 5 команд, кожна з яких мала свій маршрут з локаціями, де на них чекали різні цікаві завдання.
🥰Усі учасники були дуже зосереджені та віддані своїй команді, що дозволило їм успішно пройти всі етапи квесту. Кожна команда проявила свою кмітливість та дотримувалася стратегії, щоб здобути перемогу. Учасники змагалися у вирішенні ребусів, головоломок, виконували творчі завдання та змагалися у спортивних вправах. Кожне завдання було ретельно продумане та вимагало від учасників не лише знань, а й вміння працювати в команді та швидко приймати рішення.
🏆Після напруженого змагання, було оголошено результати. Третє місце зайняла команда “Батерфляї”, друге місце – команда “Треба придумати”, а перше місце здобула команда “Офісні леді”.
Всі переможці були нагороджені призами та кожний з учасників отримали пам’ятні сертифікати. Окрема подяка квадрат суші @kvadrat.sushi❤️
Квест став чудовим способом для студентів провести час разом та показати свої здібності та таланти. Ми впевнені, що такі події допомагають зміцнювати дружні стосунки та підвищувати мотивацію до навчання. До нових зустрічей🙈На зображенні може бути: 13 людей, люди навчаються та стілНа зображенні може бути: 3 людини, люди навчаються та текстНа зображенні може бути: 1 особа, навчається та текстНа зображенні може бути: 4 людини, люди навчаються, лікарня та текстНа зображенні може бути: 2 людини, люди навчаються та текстНа зображенні може бути: 1 особаНа зображенні може бути: піца та текст