Зустріч з експертами міжнародного благодійного фонду “ВІдродження”

16.10.2018 | 23:15

16.10.2018р. на факультеті педагогічної освіти відбулася  робоча зустріч із експертами  міжнародного  благодійного фонду «Відродження» Маріанною Онуфрик (м.Київ)  та професором із Литви Стефанією Алісаускайне.

     В ході зустрічі декан факультету доцент  Герцюк Д.Д, заступник декана  доцент  Нос Л.С та  виклададчі кафедри корекційної педагогіки та інклюзії  професор Островський І.П., доцент Ферт О.Г., асистенти Дробіт Л.Р. та Породько М.І. ознайомили гостей з діяльністю факультету педагогічної освіти, структурою навчання майбутніх педагогів у контексті  підготовки до роботи в інклюзивному освітньому середовищі з використанням елементів дуальної освіти.

    Гості виявили неабияке зацікавлення інноваційною діяльністю  факультету у сфері комплексної підготовки педагогічних працівників до роботи в умовах інклюзії. Викладачі  кафедри корекційної педагогіки та інклюзії наголосили на важливості зв’язку теорії з практичною діяльністю студентів у процесі навчання.

     Учасники зустрічі обговорили основні барє’єри та оптимальні шляхи продуктивного формування інклюзивної освітньої політики у Львівському регіоні та країні загалом, роль Університету у  цьому процесі.

      Було висловлено згоду про подальшу співпрацю.